Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Afspraak maken

backoffice HA

Spreekuur op afspraak

Dagelijks is er een afsprakenspreekuur. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00-17.00 uur . Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, de assistente kan hiervoor ook met u een afspraak maken.

Dhr. H. Boerma, mw. V. Jonkamp, dhr. D.J. van Oord, mw. C.D. Rebergen: 030-6341988

Mw. S.E. van Haren, dhr. B.A.W. Kienhuis, mw. M.F. Zonneveld, mw. R Reitsma: 030-2598810


Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Online afspraken maken

U kunt nu ook via deze website een afspraak maken op het spreekuur van de huisartsen en de praktijkassistenten. U kunt ook een afspraak maken bij de assistenten van huisartsenpraktijk van Haren/Kienhuis/Zonneveld ("Noord") of  van de huisartsenpraktijken Boerma en van Oord ("Zuid")

Heeft u een dringend of spoedeisend probleem: neem dan altijd telefonisch contact op met de praktijk, zodat de assistente dan voor u de juiste zorg kan regelen.


Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Kunt u niet op uw afspraak komen? 

We merken regelmatig dat patiënten niet op de gemaakte afspraak verschijnen bij de huisarts, assistente of praktijkondersteuner. We begrijpen dat een keer een afpraak vergeten kan voorkomen, maar het is vervelend, omdat er op dat tijdstip ook niet een ander geholpen kan worden. 

Als u niet op een afspraak kunt komen kunt u ons tot 24 uur van tevoren bellen om de afspraak af te zeggen of te verplaatsen.

Bij herhaaldelijk niet nakomen van afspraken zullen we, afhankelijk van de gereserveerde tijd €10,- of €20,- in rekening gaan brengen. U kunt deze factuur niet indienen bij uw zorgverzekeraar