Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net regelt u online een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek. 

Voor aanmelden klikt u op de praktijk van uw eigen huisarts:

praktijk van Haren/Kienhuis/Zonneveld

praktijk Boerma/Jongkamp

praktijk van Oord/Rebergen

Ervaar de voordelen:

Afspraken

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

Medicijnen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal geneesmiddelinformatie beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatiepaspoort uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

   

Uw medisch dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Het is helaas nog niet mogelijk om informatie uit het ziekenhuis of aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden. Er is ruimte om uw eigen persoonlijke aantekeningen te maken.

     

Berichten 

Stel online - via een beveiligde verbinding - een vraag aan uw huisarts of apotheker. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

 

Labuitslagen

Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken.